Blog

Ja så blev den den tid på året igen, hvor vi mødtes med en masse dejlige mennesker fra hele landet, der alle går i vores dejlige jagthunde.

Vi havde meldt Loui til markprøve både fredag og lørdag. 

Fredag var jeg terrænleder. Àsgier havde fundet en masse gode terræner til os ude ved Gyrstinge og Allindemagle. Vi startede med morgenmad hjemme hos os. Vi kørte til terrænerne så vi var klar kl. 0900. Vejret var fint dog var det en kold blæst fra øst.

Kort fortalt så fik 3 unghunde 1 pr. på dagen. Loui og 2 andre bretons slog sig selv ud med hareture. Tja der er lidt og arbejde videre med. Vildtsky er han godt nok ikkeSmiler stort

 

Så blev det lørdag. Vi skulle ned til Haslev. Lidt kedeligt vejr. Loui gik fint i 1.slip, men fandt ingen fugle. 2. slip arbjede han også godt. Han rejse en and i en merglgrav som han forfølger lidt. 3. slip blev lidt rodet hvor han begyndte og arbejde på noget jordfært. Så han blev koblet og var færdig bedømt. Alt i alt var jeg tilfreds. Han skal bare lige have lidt mere træning og lige tabe sig lidt( sammen med mig) {#smileys123.tonqueout}. Claus Rasmussen fik 1pr. i åbenklasse som den eneste på vores hold.

 

Mu kommer den til at stå på apporterings træning og lidt dressur træning så vi kan være med til efterårets prøver.

Må sige jeg er rigtig glad for at jeg er kommet med i jagten hos Ásgier. Endelig har jeg en der har lyst og tid til at træne hund sammen med mig. Vel og mærket med hunde af meget stort format, så Loui har noget at lev op til.

Ásgier; du skal have stor tak for at du gider træne og for at have hjulpet med at skaffe terræn til vores hovedeprøve.

Ja så var jeg oppe og træne på jagten i Allindemagle sammen med Àsgeir. Gordonsetter Dina starter stor og flot. Hun er en fornøjelse og se på. Hun opnår stand lagt ude til venstre. Loui syntes det så interessant ud, så han gik foran stående makker og tog stand, hvor efter fuglene stod af............og Loui forsøgte og fange dem............ Nå men det positive er, at der er noget og arbejde med og han vil godt gå på marken.

Dina fandt yderligere et par høns, som dog stod af.

Loui viste respekt for hare. Puha, det var rart.

Har tilmeldt ham på FJD prøve ved Gislinge, så nu må vi se

Skal træne en del her i marts forhåbentlig sammen med Ásgier oppe ved Allindemagle hvor jeg er kommet med i jagten. Der er godt med vilde fugle, dejligt.

Ja så kom vi ind i 2014. Stella har knoklet som et lille bæst i jagtsæconen . Må sige at hun er den bedste jagthund jeg har haft indtil nu. Rent apportmæssigt er det Heros, men på fugle uha uha hun er sikker.

Nu må vi se hvad Loui kan. Han skal stilles på lidt prøver her i foråret. Så skal han gøers klar til apporteringprøverne i august. Han er en dejlig hund og arbejde på marken. Her hjemme er han lidt fræk, men det skal en han hund jop være.

 

Han charmer sig ind på TinaCoolKærlighed

Nyeste kommentarer

21.10 | 23:18

Det er en flot side.

...
06.10 | 20:29

Tsk tsk ... troede, at du af alle havde lært at køre pænt .... og ikke drikke mens man kører

...
03.07 | 23:36

GODT JEG IKK KØRE 400 ML,,, bare lidt sne,,,,, ja så må der kaldes vejHJÆLP,,, men vi er jo også lige rundt hjørnet...........

...
19.06 | 16:13

nårh hvor er de super søde :) det skal nok blive sjovt :)

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE