Dagbog 2013

Ja så havde jeg tilmeldt Loui til DKK udstillingen i Ballerup. Havde godt nok lidt sommerfugle i maven. Men det er der jo ikke noget nyt i når jeg skal noget med hundene. 

Vi ankom i god tid. Vi fik lov til at parkere i skyggen, dejligt når vi nu havde de to "gamle" hunde med. Solen skinnede fra en skyfri himmel.

Hmm de der telte mange har med.....ved sgi ikke lige hvad jeg skal mene om dem. Det svært for os andre og komme til og se noget. ØV men det gik.

Det bliv Loui's og min tur. Fik lidt skæld ud af dommeren. You are runing to fast. Tænk at det skulle overgå mig og få det af vide. Vild

Han syntes at Loui var en dejlig hund, så vi fik Exselent 1v. BIR og blev KBHV 2013. Pludselig syntes dagen dejlig og lys og let.

Så fik vi taget billeder af Loui's hofter. Resultat er et dejligt A. Så vi kan jo kun være rigtig glade for det. Smiler stort

Tja det er jo ikke fordi der ikke er sket noget her i det lille hjem, tvært imod.

Tina har jo fået nyt job i København, i DLG, på Axelborg.

Loui er faldet godt til og er en rigtig lille "bandit" der vil det hele, på den halve tid. 

Jeg stoppede jo som skytte på Gyldenholm, Det er lidt trist, da det var gode træningsterræner og godt jagtområde.  Men livet går videre, som min sagelige mormor sagde: "Når en dør lukkes - så åbner en ny sig, med nye oplevelser og venner.". 

Jeg blev inviteret på træningstur hos en gammel bekendt, Ásgeir - En Gordonsettermand. Han har noget jagt ved Allindemagle i nærheden af Gyrstinge. 

Afsted det gik. Lidt spændt, for jeg ved jo at Ásgeirs hunde altid går godt og stort og kunne mine følge med?

Vi hilste på hinanden - talte lige om løst og fast - det var jo nogen år siden vi sidst sådan rigtig havde talt sammen. Tja man skulle ikke tro der var gået flere år.

Så skulle hundene slippes.....Ásgeirs hund, Dina lagde bare fra land, flot hund at se på. Stella, ja hun var noget tung at se på og i noget dårlig kondi. Så blev Loui sluppet, uha han halesøgte godt nok noget, men slog dog også nogen gode slag ind i mellem. 

Det blev alt i alt en rigtig god træningsdag og ldt snak over en pils bagefter

Nyeste kommentarer

21.10 | 23:18

Det er en flot side.

...
06.10 | 20:29

Tsk tsk ... troede, at du af alle havde lært at køre pænt .... og ikke drikke mens man kører

...
03.07 | 23:36

GODT JEG IKK KØRE 400 ML,,, bare lidt sne,,,,, ja så må der kaldes vejHJÆLP,,, men vi er jo også lige rundt hjørnet...........

...
19.06 | 16:13

nårh hvor er de super søde :) det skal nok blive sjovt :)

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE