Dagbog

På jagt og til træning m.m.

Fredag d. 30. december 2011

Så blev det sidste klapjagt inden Nytårsaften.

Vejret var klart og skyfrit. Solen var ved at stå op. Tegnede til en smuk "vinter" dag.

Efter morgenmaden, var vi klar til første såt. Det var på engen og Brændtehus. Der var mange fugle på engen. Hundene måtte arbejde hårdt for at få dem op og flyve. Der blev ikke vist særlig god skydning.

Næste såt var ude i Rævemerglgraven og Ny
remisse. Her blev der vist bedre skydning. Hundene måtte igen arbejde hårdt for at få fuglene op og flyve.

De sidste såter var Katrineholm og Gunnars. Der var temmelig mange fugle i Katrineholm. Her blev der vist fin skydning. Gunnars var som sædvanlig sikker. Her var der mange fugle og der blev vist god skydning igen.

Inden vi holdt parade var jeg blevet lokket til at kaste Viggos hat. En hat med en plastikand støbt ind i. Grim som bare pokker. Jeg kastede op i luften og ud på marken. BANG det var den hat.

Paraden havde følgende liggende 38 kokke - 22 høner - 10 andrikker og 4 ænder,ialt 74 stk. vildt samt Viggos hat.

Det sikre såt blev leveret af Slagter Thomsen i Slagelse, da Hanne og Bennet holdt en velfortjent jule-nytårs ferie i Sverige.
Menuen bestod af biksemad og spejlæg og rødbeder og rugbrød.

Lørdag d. 17. december 2011

Så blev det sidste klapjagt før jul.
Vejrudsigten tegnede ellers ikke for godt.
Vi mødtes som sædvanlig til morgenmad i jagthytten, og der var god stemning fra morgenstunden.
Vi skulle have 5 såter, med start på engen og Brændte hus.
Se, nu har vi en lille sjov juletradition på jagten, hvor vi har en sjov hat. Den tildeles den skytte, der har skudt forbi til sidste fugl i såten. Han skal således bære hatten i næste såt. Det samme gælder hvis man undlader at skyde til en oplagt fugl, for at undgå hatten.Tjek"Billeder fra jagten", hvem der fik "æren".

Der blev igen arbejdet godt af hundene. Desværre kunne jeg ikke have Stella med. LØBETID. Men sådan er det jo med tæver. Nå, men op af dagen blev vejret lidt bedre. Stadíg meget vind, men ingen regn heldigvis. Vi så pænt med fugle. Vi skød 89 fasaner og 12 ænder, ialt 101 stk vildt, som er meget fint så sent på året.
Dagens sikre såt, som Hanne måtte klare alene igen, da Tina var arbejdsramt med en dårlig hals oven i købet, stod på sildemadder, og krebinetter med stuvede grøntsager.
Nu ligger Midtvejs Heros så og flyder/fylder på sofaen, mens hans søn Hanibal ser undrende til: Hvorfor gider du ikke lege far???? Og Stella surmuler over hun ikke måtte komme med

Lørdag d. 10 december 2011

Så oprandt den 2. trykjagt. Desværre kunne jeg ikke deltage.
De havde en god dag. Der blev skudt 4 stk. råvildt og set en del  råvildt. Alt råvildtet så frisk og sundt ud. Ingen sygdom at spore. Heldigvis.

Søndag d. 27. november 2011

Så blev det atter tid til en klapjagt. Jeg kunne desværre ikke deltage. Var på nat tjeneste i Hillerød på 112.  øv.

Nå men drengene skulle jo på jagt. Vejret havde valgt og vise sig fra sig lidt voldsomme side og storm og regn.

Efter et solidt morgenmåltid måtte de ud og jage. De tog 5 såter. De måtte knokle for at få fuglene op og flyve og ikke mindst ramme dem.

Da dagen var omme lå der 75 fasaner, 9 ænder og 1 husskade på paraden. leveret i ca. 270 skud alt i alt fornuftigt resultat.

Den sikre såt lavet af Hanne stod på stegt flæsk og kartofler og persillesovs.  Godt nok misundelig.....

Søndag d. 20. november 2011

Efter en dejlig morgenmad med friskhentet brød fra bageren (ja snød lidt i dag, gad ikke bage), kørte vi på jagten for at fodre fugle og lufte hundene. Der var meget tåget-diset.

Allerede da vi kørte ned af alléen. måtte jeg have Heros ud og trykke fasaner hjem. De gik næsten helt oppe ved landevejen. Hmm Heros skulle lige vise at han stadig godt kan prelle langt. ØVØVØV.

Nå men vi så en del fugle i Katrineholm og ved Gunnars. Vi skal have klapjagt igen på søndag, så "skytten" her håber fuglene er hjemme.

Stella må jo luftes i snor pga. den nye operation. Det er hun godt nok ikke tilfreds med, men sådan må det være. Hun skulle jo gerne holde i mange år endnu.

Lørdag d. 19. november 2011

Så holdt vi den første trykjagt. Vi mødtes som sædvanlig i jagthytten til morgenbord. Vejret var ikke det bedste, men hvad betyder det når vi skal på jagt???
Vi vaglte stiger og Bennet trykkede første tur. Her blev der kun leveret et dyr. Alle så pænt med dyr, men de kom lidt for hurtigt.

Anden tur tog Bennet også, men nu sammen med Frank. De fleste valgte en ny stige.  Igen så vi en del dyr. Alle sunde og raske, dog var der nogen noget små lam iblandt dem. Det bliver hårdt for dem, hvis vi igen får en hård vinter. Hmm der må nok fodres lidt igen i år så.
Men den gang blev der leveret 3 dyr. Så på paraden lå der 4 dyr.

Den sikre såt var lasagne. Leveret af Hanne, og varmet af Bennet.

En god dag med god skydning.

Mandag d.14. november 2011

Kender I det med at man tager rent-nyt jagttøj på for at køre ud og fodre og regulere rovtøj.

Kom der ud og det går fint. Ser en masse fugle. Har Heros i snor. Er lige lidt uopmærksom et øjeblik. Han trækker an ved en kvasbunke, hvor jeg før har set ræv og ilder. Inden jeg får snoren af ham, rykker han til og frem mod kvasbunken. Jeg bliver bare rykket rundt og falder lige så lang som jeg er(og tung). Selvfølgelig skulle der være et stort pluthul jeg lander i. Mit jagtgevær var heldigvis "knækket" og ikke ladt. Geværet røg den ene vej og jeg den anden.

Det var så nu jeg var glad for at Tina netop i dag havde valgt ikke at køre med. Hun ville jo have foreviget det med et billede. Må jo sige at jeg godt fik indviet mit tøj "plut" over det hele.

Nå, men tilbage til kvasbunken. Heros var kommet ud af snoren og stod nu i stram stand halvt inde i bunken.

Gevær fik jeg fat i, og hen til Heros. Han gik hårdt ind i bunken på ordre. Og ud kom en utrolig flot Kok, der gik højt i luften og fløj sikkert ud på engen. Tja, synd for ham at der ikke var frijagt i det område.

Nå, men hjem måtte jeg jo igen. Her blev jeg jo mødt af Tina der tørt konstaterede: DU er meget være en vores 4 børn til sammen. Jeg må jo hele tiden vaske tøj, du har grisset.

Ja til grin kan man jo altid blive. Og selvironisk har jeg også altid været.

God dag til alle.

Lørdag d. 12. november 2011

Så blev det Gyldenholm Gods tur til at holde jagt hos os i Stubbeskoven. Bennet og jeg mødte ved hytten kl. 9 for lige at lægge en slagplan for dagen.
Vi skulle være klar ved Gyldenholms Hovedbygning kl. 0930. Vejret viste sig igen fra den helt flotte side med højt flot solskin blå himmel. Utrolig smuk efterårsdag. Dejligt når naturen virkelig viser de flotte skift i årstiderne som er noget af det jeg virkelig sætter pris på her i vort lille land Danmark.

Vi planlagde for 4 såter. 1.såt og 2. såt gav ikke mange fugle, dog var der 10-12 krikænder i Nyremisse, som desværre ikke blev leveret nogen af.

Katrineholm og Rosenremissen var heldigvis gode og leverede som sædvanligt god høje fugle.

Der blev leveret 68 fugle i 220 skud, hvilket vel er okay skydning af de unge godsejere og deres gæster. 

Jeg skulle desværrre køre hjem inden frokost, skulle møde på job.

Der skulle jages videre på Skaderedegård. Her blev der skudt 13 fugle.

Onsdag den 9. november 2011

Stella er blevet akut opereret i dag, da såret efter kejsersnittet ikke var helet indvendigt. Vi opdagede det ved at hendes tarme begyndte at "falde ud".

Hun er nu skåret op igen, i hele det gamle ar´s længde, og er pakket ind, så hun ligner en skinke i net. Denne gang har hun også fået en krave på.

Hun ligger her på sofaen totalt groggy. Det er synd for hende, at hun skulle igennem det hele igen. 

Så det var den jagtsæson for hende. Rigtig ærgerligt, da hun gik rigtig godt i år.

Lørdag d. 4 november 2011

Så oprandt vores 2. klapjagt.
Vejret var noget kedeligt fra morgenstunden, gråt, tåget og vådt. Efter morgenmaden, begyndte solen meget belejligt at bryde igennem.
1. såt var i Rævemergelgraven. Her sad fasanerne meget hårdt, så vi skulle "sparke" fuglene bag i, for at få dem op at flyve. Nå men op kom de dog. Så blev vejret heldigvis lidt bedre, og vi fik solen at se.
Vi havde en rigtig god dag, med flotte høje fugle og godt hundearbejde. Dejligt. Da dagen var omme havde vi skudt 1 stk. råvildt, 1 bekasin, 3 hare, 139 fasaner, 4 ænder og 1 due. Ialt 148 stk. vildt.
Den sikre såt til frokost, havde pigerne, Hanne og Tina stået for. 
Dagens ret var: 4 forskellige slags sild. efterfulgt af kyllingebryst og hotwings, med bearnaisesauce og hvide kartofler samt coleslaw.
 

Lørdag d. 22 oktober 2011

Så oprandt vores første jagtdag endelig. Skytten, som jo er mig, havde godt nok sommerfugle i maven. Ville fuglene være hjemme og ville de flyve godt?

Tina og jeg kørte ud til jagthytten kl. 0700, hvor vi hjalp med at gøre klar til morgenmad samt med at få jagtvognene gjort klar, inden de øvrige
konsortiemedlemmer og deres gæster ankom.

Allerede fra morgenstunden begyndte fasanerne at flyve, og løbe ud til remisserne. Det så lovende ud.

Vejret var med os. Høj flot efterårshimmel med klart solskin.

Vores 1. såt var Brilleremissen og Rævemervelgraven. Her blev mine bekymringer gjort til skamme. Der var masser af høje flotte fugle, og der blev vist flot skydning.

Dagen fortsatte på samme vis, med gode høje flotte fugle.

Da dagen var omme og næstsidst såt var skudt. (Sidste såt er den sikre i jagthytten), gik vi alle i jagthytten, hvor pigerne, Hanne, Eva og Tina havde lavet hakkebøffer med løg, kartofler og brun sauce samt broccolisalat. Forretten var 2 lækre sildemadder.

På paraden lå der: 6 harer, 102 fasaner og 16 ænder. De blev leveret med ialt 323 skud, hvilket må siges at være i orden. Der blev igen i år vist utrolig godt hundearbejde, i høj kvalitet, af de fleste hunde.

En utrolig dejlig jagtdag med nogen gode og hyggelig jægere.

Så nu må jeg bare vente til den næste jagtdag.

Tjek billederne under fotos fra jagten/Gyldenholm jagten.

Torsdag d. 20. oktober 2011

Tina har oprettet en ny side, der hedder vildtopskrifter.
Her har hun lagt nogle af mine favorit vildtretter ind. Jeg håber, at I vil gøre brug af dem.

Sidder I med en opskrift, I gerne vil have med på siden, så send den endelig til os.....

Velbekomme.

Fredag d. 14. oktober 2011

Fasankokkene ser vildt flotte ud nu. De er helt udfarvet og går rundt som små konger. Alt i alt ser det godt ud. De vil dog stadig meget gerne ud og se land.

Der er en del ænder i kanalerne og hullerne. De letter dog hurtigt når man nærmer sig. De har nok været i "krig". Vi fodre lidt på kanterne i håb om at de er der, når vi har jagt, eller hvis tiden er der, så ud på et aftentræk, jeg har jo set "krikker"......

Vi plukkede en del Stor trompetsvampe som vi skal have med ned til vores gode venner Hanne og Bennet. Hmm... bliver godt.

Tirsdag d. 4 oktober 2011

Tina var med ude på jagten i dag og fodre. Vi havde alle tre hunde med. Hanibal ser ud til at more sig der ude.
Han får dog ikke lov til at få  kontakt med fasanerne endnu. Dresuren skal lige være på plads først.

Da vi igen i dag havde et forrygende godt vejr, besluttede vi at gå på svampejagt. Vi plukkede rigtig mange Store Trompetsvampe, også kaldet Sort tompetsvamp. Den er i familie med kantareller og er en rigtig lækker spisesvamp. Vi plukkede også nogen alm. Katareller. Mums, de skal spise i morgen.

Søndag d. 2 oktober 2011

Jeg kom hjem fra nattjeneste søndag morgen kl. 7. Jeg fik lov til at sove ca. 1½ time, så måtte jeg op igen og køre til Bågø ved Assens.

Vi skulle med færgen kl. 1030. Sejlturen tog ca. 30 min. På Bågø mødte vi Børge der havde købt Djengis.

Vi blev vist lidt rundt på øen. Djengis og vores tre hunde fik sig nogle gode løbeture ved stranden og hjemme på Børges ejendom.

Djengis faldt til med det samme, og indtog hjemmet uden problemer med den "gamle" Breton King på 11 år. Djengis måtte dog lige sættes lidt på plads, som hedder sig og også bør være.

Vi er rigtig glade for, at han faldt til med det samme.

Tak for frokosten Børge. Vi tog færgen hjem igen kl. 1515. En rigtig god og hyggelig dag. Vi håber at vi måske kan komme på besøg i løbet af næste sommer.

Onsdag d. 28 september 2011

Puha, det er godt nok fast arbejde at holde fasanerne hjemme. De vil meget gerne ud og have "luft" og se verden. Så Stella og Heros må knokle hver dag, med at trykke fuglene hjem igen.
Især i "Gunnars" og "Ny remisse" skal der arbejdes hårdt for føden

Jeg glæder mig til vi har haft de første jagter, så skal jeg på andetræk. Jeg ser Krikænder hver morgen i "Katrineholm".

Torsdag d. 15. september 2011

Det er svært og være sur,og trist, når man kører ud og fodrer i højt solskinsvejr, godt nok med lidt blæst. Fasanerne måtte drives hjem. De vil gerne op og flyve. Der er godt med højde på dem. Hvis det holder, tegner det fornuftigt.

Så gæs i dag - Hmm de måtte godt slå ned hos os......

 

Torsdag d. 1 september 2011

Så blev det efterår... Yes, så Krikænder i dag. Håber at der kommer flere af dem. Dejlig lille fugl, og så kommer de dejlig hurtigt. Godt at Heros kan sidde stille på posten.

Fasanerne er meget aktive og vil godt ud og se omgivelserne. Så Heros og Stella knokler både morgen og eftermiddag med at drive dem hjem igen. Naboerne skulle helst ikke have for mange af dem.

Vi havde Djengis og Hanibal med ude på jagten. De er meget glade for at løbe ude på stubmarken og i engen. De er nu 13 uger gamle.

Onsdag d. 24. august 2011

Dejligt at komme ud på jagten og følge med i naturen.
Fasanerne er begyndt og blive udfarvet nu. Agerhønsene løber rundt med store kyllinger nu. Har set indtil flere hare og harekillinger. Ja I læser rigtigt. Harer......... Det må være vildtstribberne der virker, så der er føde til de små "pus"

Midt i august 2011

Ja så er det jo blevet sæson for at trykke fasaner hjem igen til udsættes pladserne. Fasanerne vil godt ud og se lidt land nu og de skal jo helst ikke løbe over til naboerne. Heros og Stella må knokle for at holde dem hjemme.

De må af og til have assistance af Bennet's hunde og Viggos's hund.

De driver ca. 200-300 fugle hjem hver dag, både morgen og aften.

søndag d. 7. August 2011

Patrick havde ikke sovet godt , da han havde lidt nerver på til apportprøven.

Vi kørte hjemmefra kl. 07. ankom til Hillerød kl. 0845.

Dejligt aqt hilse på "gamle" kendinge igen samt at hilse på nogen af de "nye" hundefører.

Dejligt at se "vores" dejlige hunde arbejde og gå frisk til den. Nogen med mere succes end andre. Så der er stadig lidt at arbejde med og på for nogen at os.

Alt i alt en rigtig god prøve - godt organiseret af Claus Nielsen og alle hans hjælpere, der i blandt Kisser og Hans Kurt. Tak for en god prøve.

Patrick (Diva) bestod approtprøven med 27 point ud af de 30 mulige. Hun tabte point på duebanen, men fik max på vand og Kanin.

STORT TILLYKKE Patrick og Diva.

Vi glæder os til at se jer til Markprøve i foråret til Bretonklubbens hovedprøve.

Fredag d. 5. August 2011

I dag kom Patrick fra Tyskland på besøg. Han skal stille på Bretonklubbens apporteringprøve i Hillerød på søndag med Diva.

Vi kørte ud til jagten for at fodre fasaner og for at Diva lige kunne trække benene efter den lange køretur fra Oberhausen.

Puha der var mange fasaner ude og løbe. Heros og Stella måtte knokle både ved Rosenremisen og ude ved Nyremise. Begge steder var ca. 100 fugle ud og lufte sig. Men de måtte hjem igen. Må sige at de flyver godt.

Diva fik ikke lov til at være med, da hun jo skulle til prøve, men hun fik lov til at strække ud og den stubharvede hvedemark ved Katrineholmremisen.

Torsdag d. 28 Juli 2011

Det så rigtig godt ud på alle fodrepladserne. Der var dog fløjet nogen fugle ud fra de "engelsek" udsætter pladser. Dem måtte Heros lige trykke hjem igen.

Vi havde de 4 hvalpe vi har hjemme endnu(vores egne og de 2 der skal leveres i uge 34).
Det var godt nok spændende syntes de. De vidste ikke rigtig om de  blive i nærheden af os eller om de skulle løber efter mor og far.

De fik lov til at snuse rundt i 15 -20 min. Det var meget stille i bilen på vej hjem.

Onsdag d. 27 Juli 2011

Så kom fasanerne. De ser fine ud og de gik til fodret med det samme. Der var ro på pladserne om aftenen.

Søndag d. 24. Juli 2011

Så blev vi klar ude på jagten med alle udsætter pladserne til fasaner. Fasanerne kommer på onsdag så starter alt det hyggelige syntes jeg (Kim), men Tina syntes ind imellem det tager lidt "tid" det der med fasanerne.

Juli 2011

Så har der været hvalpekøbere forbi og kikke på de aktive hvalpe. Hvalpene viste sig fra deres pæne side og tog pænt imod familierne fra Valby, Kolding og Holbæk.

Der blev valgt hvalpe, så nu ved vi hvor 5 af dem skal hen. Dejligt. Vi er helt sikre på at det er nogen søde og rare familier hvalpene kommer ud til.

Nu er det snart tid til at de kan forlade os. Stella er også ved at være lidt træt af dem. De er hårde ved hende, så hun er begyndt at sætte sig lidt i respekt.
.
Heros ved ikke helt hvordan han skal forholde sig til dem endnu. Han "flygter" når de kommer for tæt på., men er alligevel nysgerrig nok til at gå hen til dem. Det ser sjovt ud.

Pascal, Hannibal  har endnu ikke fundet et nyt hjem, men vi håber, at det er på plads lige om lidt. 

Tirsdag d. 21 juni 2011

Tja, som sagt den anden dag, så kørte Peter og jeg ud til Gyldenholm igen for at kikke efter bukken.
Vi tog en eftermiddagstur. Peter kom her kl. 1300, så vi var klar kl. 1330 på engen og ved Brændte Hus.
Der var "frygtelig" stille den første time, men så begyndte de nybagte mødre, (råerne) at bevæge sig rundt. Som Peter sagde, ØV ØV bastbukken kom ikke forbi idag. Mon ikke vi får chancen en anden dag??......

Søndag d. 19 juni 2011

Nu skal det hele ikke gå op i hvalpe, for der er jo en anden vigtig ting netop nu.....Bukkejagten.
Peter, min god ven fra Hvidovre, har netop her i foråret erhvervet jagttegn og har taget riffeltegn. Så vi aftalte at han skulle tage riflen med, når de skulle ned og kikke til deres hvalp Kovo.
Peter fik plads på engen, mens jeg sad ved Brændte Hus. Peter så en bastbuk, men jeg havde glemt at sige til ham, at en sådan skulle skydes væk. Så den går der endnu, desværre.  Men hvad, vi kikker efter den snart igen.
Vi så begge en del råer med lam. Masser fasaner og harer. Dejligt at sidde i naturen og følge med i alt det der sker netop nu. Det er en lise for sjælen

Onsdag d. 15. juni 2011

Hvalpene er nu 18 dage gamle og de vejer fra 987 gram til 1130 gram. Så de vokser godt til.
I dag var endnu et par forbi og kikke på hvalpe. Spændende om de vælger en hvalp fra os.Hvalpene tog sig ud fra deres bedste side, de lå mætte og trætte.....

Mandag d. 13 juni 2011

Hvalpene er 15 dage gamle. Der er godt gang i den og de er begyndt at få øjne.
Der var et sødt og rart par forbi og kikke på hvalpe. De var meget interresseret i hvalpene(racen).

De har nu ringet og reserveret Nadine. Det bliver spændende.

Lørdag d. 4. Juni 2011

Så er hvalpene blevet en uge gamle og Stella passer godt på dem. De vejer nu fra 440 gr og til 535 gram.
Der er godt nok livlige. Dejligt bliver spændende.

Tirsdag d. 31 Maj 2011

Midtvejs Heros går og kikker noget ned i hvalpekassen. Han syntes godt nok han er overset i forhold til de små "klumper".
Som om han tænker skulle det være noget. Eller er jeg virkelig far til de der.......
Her er hvalpene ca. 3 dage gamle.

Lørdag d. 28. maj 2011

Så gik fødslen endelig igang, men desværre lå en hvalp forkert, og de måtte derfor tages ved kejsersnit. Stella født 2 tæver og 6 hanhunde der er meget livlige. De er alle 8 orange/hvide. De vejede fra 260 gram til 310 gram

Torsdag d. 19. maj 2011

Sad her i køkkenet og spiste morgenmad sammen med fruen. Netop stået op efter nattjeneste, og kl. var 1130. Jeg overvejede at køre ud og kikke efter en buk, hvilket ville være første tur i år.
Tina, min dejlige kone, sagde jamen så kør da ud og kik.
Landede ude på jagten kl. 1400.
Gik ud gennemhvedemarken mod Katrineholm remissen, mødte en lille spidsbuk. Han forsvandt ind i remissen. Jeg satte mig i stigen. Så et par råer. Pludselig kom den lille spids buk frem igen helt over i nabo skellet. Her gik han i en halvtime, indtil han blvet jaget ind til os igen af en gaffelbuk. De jagtede rundt i et stykke tid og forsvandt ind i remissen. jeg kravlede ned og listede ind i remissen der var ingen bukke. Øv.
Jeg fornemmede der stod noget bag mig. Ca. 200 meter nede af fodersporet stod den ene buk. jeg knælede ned og frem med kikkerten. Det var helt klart en buk, mente det var spidsbukken. Pürchede tættere på kom ind på ca. 120 m. lagde kikkerten og op med riflen.
Skudet faldt. Bukken krummede sig og sprang op i luften og fremefter, og væk var han. Puha hjertet bankede. Frem til skudstedet. Ingen schweiss. Ingen hår. Ingenting.
Ringede efter schweishund. Verner kom og fandt bukken ca. 60-70 m fra skudsstedet. Det var et rent lungeskud, men der var næsten ingen schweiss. Han lå inde i læhegnet i nogle tætte roser og var forendt kort efter, at den var skudt. En flot gammel returbuk, gaffelbuk. 20 kg. brækket vægt. Længe leve schweisshundene og deres fører Verner

Onsdag d. 11. Maj 2011

Var ved dyrelægen i dag med begge hunde. Vaccination af begge hunde og få tjekket om Stella er drægtig, hvilket hun er. DEJLIGT og spændende.

Var lige ude på jagten og lufte hundene. Heros tog en vildkat nede på engen.

Torsdag d. 28 April 2011

Hvor er det dejligt at komme ud i naturen på den årstid hvor det hele springer ud. Råvildt komme ud på markerne i mindre spring. Bukkene begynder at feje. De gode bukker skiller sig ud. Kokkene spakulere rundt og viser sig frem og kræver terriotoriet tilbage efter vinteren.

Optimismen spreder sig. Livet er jo dejligt, når man sådan går rundt med sin dejlige kærestekone og kikker på alt det der udspiller sig netop nu.

Tirsdag d. 5. April 2011

Nyder at komme ud på jagten på Gyldenholm her i det spæde forår. Se fasankokke gå rundt og patruljere deres revir. Se om der er nogen gode bukke i bast. Desværre ved at være slut med at træne hund, så nu er det bare og vente til august så vi kan træne igen.

Fredag d. 1. April 2011

Så blev Stella endelig højløbsk. Heros og Stella parrede første gang ude på jagten, hvilket var meget passende for et par aktive jagthunde. De har parret 4 gange over 3 dage, sidste parring var søndag d. 3 April 2011.

Så nu må vi se om det er lykkedes om 9 uger.

Lørdag d. 26. marts 2011

Patrick og jeg var ude på jagten igen i dag.

Diva gik nu bedre, begyndte at slå sig løs og kom godt på breden i meget højt tempo. Det skal nok blive godt ,når hun får noget mere erfaring. Bliver spændende og følge hende.

Kom bare og træn hos os Patrick.

fredag d. 25 marts 2011

Havde spurgt via Bretons om der var nogen der ville ud og træne.

Patrick fra Tyskland kom med Diva, Susanne Funck kom med hendes tæve og Marianne Larsen kom med hendes hanhund, Claus Rasmussen kom med hans hanhund.

Vi måtte konstatere at vores hunde ikke helt er hårvildt rene.

Vi fik nogle gode slip. Vi sluttede af på den store eng, hvor der var en del fasaner (20stk.) Claus havde en god situation. Susanne, Claus og Patrick havde alle fugle for hundene.

Patrick vielen danke für einen sehr schönen tag mit unsere hunde.

Hoffen das du komt noch ein mal.

Søndag den 20. februar 2011

Dansk Breton Klub var nede og træne på vores terræn på Gyldenhold gods, med et hold hunde.
Desværre var der ingen agerhøns hjemme, men sidst på dagen fandt hundene fasaner ude på egen og ved den ene remisse. Det blev til 2 perfekte situationer. Så det blev trods alt en okay dag med lidt fugle, trods den bidende kulde.

søndag d. 31. januar 2011

Min god ven Viggo og jeg kørt ud på jagten for at se om der skulle være nogen Kokke tilbage og for at tilse rævegravene.

Stella og Heros knoklede som små heste, sammen med Viggos lab. Viola. Hundene rejste ca. 20-25 fasaner, her af ca. 10 kokke. Vi skød 3 stk.

De 2 kunstgrave vi har på jagten blev tilset og her fik vi en flot han ræv, som Viggos Jackrussel smed af graven, dog ikke uden af få lidt skrammer på næsen. Ræven kom bakkende ud af graven.

Søndag d. 16. januar 2011

Måtte lige ud og lufte hundene. Godt nok tøet meget. Der var rigtig meget vand alle steder. Så ikke ret mange fugle, men der bliver stadig spist lidt på foderpladserne.

Havde et par okay situationer ude på engen for fasankok.

Lørdag d. 15 januar 2011

Var lige en lille tur ude på jagten sammen med mine venner Bennet og Viggo, for at kikke efter lidt råvildt. Viggo trykkede lidt. Vi så en del råvildt. Jeg skød en flot rå, så nogen pæne bukke. Vi så ingen syge eller afkræftede dyr.

Der var desværre ingen ræve i de 2 kunstgrave.

Lørdag d. 1. Januar 2011

 Ja så blev det et nyt år. Vores far ligger og sover. Han kom først hjem fra arbejde kl. 07 i morges. Han har lovet vi nok skal komme ud og løbe senere.

Hurra vi fik den store tur ude på jagten i mosen-engen. Dejligt med al den sne og snedriver.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Inge-Lise | Svar 21.10.2011 23.18

Det er en flot side.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.10 | 23:18

Det er en flot side.

...
06.10 | 20:29

Tsk tsk ... troede, at du af alle havde lært at køre pænt .... og ikke drikke mens man kører

...
03.07 | 23:36

GODT JEG IKK KØRE 400 ML,,, bare lidt sne,,,,, ja så må der kaldes vejHJÆLP,,, men vi er jo også lige rundt hjørnet...........

...
19.06 | 16:13

nårh hvor er de super søde :) det skal nok blive sjovt :)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE